joi, 9 aprilie 2009

,,,Da de unDe!"" !

Dupa multe sambete petrecute "la munca" am reusit sa ies si Eu cu gasca in orasi la o razie de cluburi puburi etc.......... zis si facut , se apropia ora 22 si plin de entuziasm ma pun p probat toale, dupa mai multe incercari gasesc combinatia potrivita de, "cool casual" intrun final suna si telefonul , ne strangem gasca si,,,,,,,,,,,,,,,, :::: UNDE MERGEM FRATE .!

Toata lumea cu idei , fiecare cu preferinte si nimeni cu ceva concret. In final . hai in regie ,
mergem im club _ _ _, plin d studenti , ai tinde sa crezi ,,,da de unde"', fel de fel de oameni, toti strasi in jurul meselor sau pe langa bar foarte plini de hainele din petrol ,ieftin, de lantul cat degetul de gros si gol , purtat ostentativ pe dinafara tricoului si in general de ei insisi ca de , .

Ma rog in principiu muzica ,ok un fel de 'eclet' (radio) nu aveam pretentii mari , acu , na hai sa ne ''distram'' nu ,,, da de unde"' nu aveai loc sa t misti pe langa bar ca pe ring daca te duceai riscai sa fii centrul de ''comocareala'' al celor din jur! , (nimeni pe ring toata lumea inghesuita la refuz pe langa) Am incercat sa comand o bautura la bar ca , de unde masa! (costa mai mult decat face ''consumatia''),dupa indelungate ''lupte '' pentru teritoriu cu cei din jur , reusesc sa comand , platesc si astept restul,, ,,,da de unde''' "nu am i-mi pare rau" I-mi spune barmanita "lasa asa " I-i replic gandinduma ca , restul + 2lei= un pacchet d tigari. (daca era barman nu-i lasam).

Bubuiala , aglomeratie , fum si un continuu perpetum mobile fara sens al oamenilor din jur si Eu care dupa 2-3 beri simteam apasat dorinta de intalnire si 'conversatie' cu pisoarul ,,,da de unde"' pathway-ul catre toaleta a fost o adevarata aventura de coate, calcat pe picioare si slalom printre gentutele pitipoancelor date excesiv cu parfumuri ieftine . Dupa ce am ''conversat'' cu pisoarul indejuns de mult , am decis sa ma indrept incet si sigur catre casa, luand cu mine o amintirile ''placute'' si mirosul de fum de tigara stinsa.

Va trece ceva vreme pana cand voi fi uitat trista experienta si o sa ma indrep din nou foarte entuziast catre cine stie ce club bucuresten . . . . . . . ,,,DA de UNDE"' !!!