duminică, 12 aprilie 2009

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a decis renumărarea voturilor de la alegerile parlamentare

Rock'nRolla . de vazut


Nu stiu care a fost ultimul film care sa ma tina in fata monitorulu pe toata durata sa fara sa dau un "pause" , poate k Snach nu stiu nu mai tin minte, oricum ideea care ,e?:
"Foarte tare " filmu frate , M-ia fost recomandat d un prieten , l-am vazut si I-l recomand mai departe, pentru "amatori'' de gen.


Regizorul, Guy Ritchie apeleaza din nou la "reteta" Snach , si cum e maestru in domeniu , creaza o noua opera cinematografica .
Filmul are aproape de toate incepand de la actiune, urmariri si scene de "omor" pana la ; complot , haz si filozofie sau ideologie de viata , sunt alternate scenele comice cu cele de o violenta pura , rar expusa de alti cineasti .


Nu stau sa va descriu povestea filmului , nu sant genul care sa o faca si in plus as cam avea ceva de scris, probabil As plictisi .

Va mai spun doar , ca are o super coloana sonora foarte bine adaptata actiunii din film , sigur o sa va amuzati copios la unele din scene , va asigur ca merita 114 minute din vita , daca nu santeti de acord cu mine dupa vizionare accept oricefel de apostrofare , in sectiunea ''comentarii'' va asigur ca o sa le postez । Hai ca deja ma intind , asadar Vizionare placuta! ... ...