marți, 14 aprilie 2009

Noi suntem totul si totul decide.


Asa am inrat in  uniunea europeana, plini de entuziasm si sperante cu vehicule de un cal putere si o industrie bazata pe.........................  ,,,.... pai bazata pe ce ?! sincer nu stiu! Nu am stiut nici atunci si nu stiu nici acum.  Ar intreba  uni ; " bine si cresterea economica?" nu cred ca trebuie sa explic modalitatea de cheltuire a banilor din viitor sa zic asa,  sau hai sa le spunem bani virtuali , care au provenit de la banci internationale cu sedii voluptoase pe teritoriul primitoarei noastre patrii , banci totatl neinteresate de dezvoltarea sanatoasa a economiei si asa dezastruase pe care o posedam .
          Si iata-ne dupa cca 20 de ani de la prea faimoasa revolutie unde forta rezultata din  'tot' a decis  ca; trebuie schimbat regimul si tot El "totul" a pus in fruntea tarii, bunicuta numarul 1  a                                                            
Romaniei ,bine scolita in cele mai de seama institutii de invatamant moscovite , timp de 6 ani , dupa care plictisit "totul" a venit suparat si a spus ; stop joc, e timpul penru un Tap . In anul 1996 domnulEmil Constantinescu a triumfat in alegerile prezidentiale .  Desi cu un look modern/european  bine conturat ,  acesta , datorita unei guvernari mai mult bazata pe idei si foarte putin concretizata nu a reusit sa conviga "totul" , sfarsind in derizoriu !


             La alegerile din 2000 "totul" a adus in turul doi pe C.V Tudor si pe bine cunoscuta ''bunicuta'' I Iliescu  , speriat de pornirile usor rasiste ale primului a decis sa re-inscauneze ,bunicuta' pesedisto/comunista cu care era obisnuit .
            
            In 2004; bulversat , dezorientat si mai ales plictisit , puternic influentat de piesa teatrala pusa in scena de Stolojean si intaiul marinar al Bucurestiului la vremea respectiva 
 T Basescu l-a ales presedinte pe cel din  urma in detrimentul , 
rozaliului , A Nastase.
           Timp de patru ani de atunci  incoace avem parte de o politica tabloidizata la maxim , "ce n-a vazut europa " de cand exista  si santem condusi de un presedinte 'jucator' un adevarat 'salvatore de la patria'  , care sub sloganul; ''sa traiti bine" a vandalizat Romania din punct de vedere economic/social  impunand legi care sai serveasca intereselor Sale si ale adjutantilor.
            
          Exista o singura cale sa scapam de acest "tot" atat de daunator pentru Noi , este foarte simplu  :.. ...   ...  ..  .   .      .  .  ..                 ,                   .          .
   TREBUIE SA FACEM PARTE DIN EL !    Asa ca , hai sa nu mai lasam babutele si oameni lipsiti de cultura sa decida pentru Noi , trebuie sa alegem singuri viitorul  , trebuie sa facem parte din tot , sa Ne implicam direct in alegeri .  As putea sa inchei cu sintagma "voteaza!" dar mai este ceva vreme pana atunci .    Noi trebuie sa fim totul pentru-ca decizia sa ne apartina in